Usluga HPB u poslovnicama Hrvatske Pošte

hpb logo

Poštovani obrtnici ,

Temeljem zamolbe voditelja grupe poštanskih ureda Korčula Pelješac , dostavljamo vam obavijest o novom jedinstvenom projektu na hrvatskom financijskom tržištu a to je da Hrvatska Pošta u suradnji sa Hrvatskom poštanskom bankom omogućuje u svim poštanskim uredima dostupnost bankarskih usluga i za poslovne korisnike , u ovom slučaju obrtnike.

HPB omogućuje obrtnicima otvaranje poslovnog računa HPB-a , obavljanje nacionalnog platnog prometa u kunama, ugovaranje Internet i mobilnog bankarstva , kartica .

Ovaj projekt omogućuje poslovnim korisnicima veću dostupnost i kvalitetu usluga te njihovo jednostavnije poslovanje.
Naročito je pogodno u manjim sredinama kao što su na našim otocima , gdje nema banaka pa se mora putovati u drugo mjesto obaviti svoje platne transakcije , ili je samo dostupna jedna banka te su dugotrajna čekanja .

Za detaljne informacije o otvaranju računa i poslovanju možete se obratiti  u svoj najbliži poštanski ured , ili možete kontaktirati sljedeće osobe :
Miljenka  Manenica , stručni suradnik za bankarske usluge i poizvode osiguranja , kontakt broj . 098 484 213 / odmah upućuje korisnika na potrebnu dokumentaciju koju treba donijeti u poštanski ured ,
– Ruža  Žuvela, Voditelj grupe poštanskih ureda Korčula Pelješac 099 3172 451

Nadamo se da da će prepoznati ovu novu uslugu , informirajte se u poštanskim uredima , olakšajte i ubrzajte svoje poslavanje,  te koristite usluge Hrvatske poštanske banke .

S poštovanjem .

Udruženje obrtnika Korčula-Lastovo