Portal Gastro Croatia

Portal Gastro Croatia

Krenuo sa radom prvi i jedini portal gdje će biti moguće detaljno pregledati Gastro ponudu cijele Hrvatske, Gastro Croatia – www.gastro-croatia.eu .

Cilj projekta je promovirati HRVATSKI TURIZAM kroz Gastro ponudu i tako privući što veći broj turista. Uz prekrasnu obalu i čisto more, želimo poslati poruku cijelom svijetu da Hrvatska ima i izvrsnu Gastro ponudu. Stranica je prevedena na 27 jezika tako da će skoro svaki turist od kud god da dolazi moći na svom jeziku pretražiti i pronaći najbolji restoran i jelo za sebe.

Za početak krećemo sa 6 županija (Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Šibensko-kninska, Istarska i Primorsko goranska), gdje smo se isključivo fokusirali na turistička mjesta uz more zbog skorog početka sezone.
Od jeseni će portal proširiti svoju ponudu i na kontinentalni dio Hrvatske.

Svaka županija odnosno regija ima svoju web stranicu:

1. Gastro Dubrovnik: www.dubrovnik.gastro-croatia.eu
2. Gastro Split: www.split.gastro-croatia.eu
3. Gastro Zadar: www.zadar.gastro-croatia.eu
4. Gastro Šibenik: www.sibenik.gastro-croatia.eu
5. Gastro Istra: www.istra.gastro-croatia.eu
6. Gastro Rijeka: www.rijeka.gastro-croatia.eu

Pretragu je moguće vršiti po vrsti jela i vrsti kuhinje. Također, pretraga se može suziti da svaki turist može izabrati regiju, grad/općinu, mjesto i da li u nekom ugostiteljskom objektu svira živa glazba. Kompletna tražilica prevedena je na 27 jezika tako da će svima onima koji dođu u Hrvatsku biti jednostavna za snalaženje.
Od 15.05.2016. naše djelatnice kreću u obilazak restorana i hotela u 6 županija kako bi prezentirale projekt Gastro Croatia, a s ciljem promoviranja i predstavljanja Gastro ponude Jadrana i Hrvatske cijelom svijetu!
Želja nam je da prije početka sezone, do 15.06.2016. na našem portalu www.gastro-croatia.eu imamo što više ugostiteljskih objekata, kako bi turisti iz cijelog svijeta mogli na jednom mjestu pregledati što veću i raznovrsniju Gastronomsku ponudu koju Hrvatska nudi.
Već smo započeli sa promocijom samog Portala, kako bi na vrijeme pozvali turiste da ove godine dođu ljetovati u Hrvatsku.