21. mediteranski sajam zdrave prehrane u Dubrovniku

Poštovani/poštovana,

Obavještavamo vas o održavanju 21. mediteranskog sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji će se održati u hotelu Rixos Premium Dubrovnik 5* u neposrednoj blizini jezgre staroga grada Dubrovnika od 15. do 19. ožujka 2023. godine.

Sajam se održava u organizaciji Mediteranskog sajma Dubrovnik j. d. o. o. te u suorganizaciji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik, Hrvatske obrtničke komore DNŽ i Regionalne razvojne agencije Dunea d. o. o.

Prijavnica za sudjelovanje na sajmu dostupna je na ovoj poveznici. Prijavnica i uplatnica za kotizaciju šalje se na e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com, dok se rezervacija za smještaj vrši direktno preko hotela Rixos Premium Dubrovnik te se kopija također šalje na e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com.

Zbog velikog interesa i prispjelih predrezervacija, organizator sajma moli zainteresirane da se što prije prijave za sudjelovanje.

Sve informacije na www.mediteranski-sajam.com, kontakt : 098285355 Vedran Kraljević, voditelj sajma.