Najava 33. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a

Poštovani,

najavljujemo tradicionalno najbrojniji stručni skup ugostitelja i turističkih djelatnika 33. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore koji će se održati  od 14. do 16. studenoga 2021. godine u Šibeniku, hotel „Ivan“ hotelsko naselje Solaris.

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, pokrovitelji Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, dok je partner Kongresa Hrvatska turistička zajednica.Ovogodišnja turistička sezona, uz sve epidemiološke ali i ostale izazove, višestruko je nadmašila negativna predviđanja s početka godine. Ona je svakako rezultat zalaganja svih dionika, a prije svega gospodarstvenika i obrtnika, koji su uložili enormne napore da iznesu ovu sezonu na najbolji mogući način. Svrha godišnjeg okupljanja jest iznošenje i zastupanje problematike ovog sektora kao i prijedlozi i mogućnosti poboljšanja poslovanja.Svakako najvažnija tema ovogodišnjeg Kongresa bit će aktualna problematika ugostiteljske i turističke djelatnosti tijekom pandemije COVID-19, njezin utjecaj na poslovanje, problemi s kojima se sektor susreo u svakodnevnom poslovanju, ali i generiranje ideja koji su rezultirali novim uslugama i mogućnostima poslovanja u promijenjenim okolnostima.Uz stručna izlaganja, ugostitelje očekuje mogućnost sudjelovanja u panel raspravama s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz područja ugostiteljstva. Tijekom Kongresa, osigurat ćemo i komercijalne prezentacije, koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih uz ugostiteljstvo. Također, priliku za edukaciju, sudionici će dobiti sudjelovanjem u tematskim radionicama te predstavljanjem raznih trendova u gastronomiji.

CIJENE HOTELSKOG SMJEŠTAJA – rezervacija

Specifikacija pojedinih usluga : 

  • Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 365,00 kn
  • Noćenje s doručkom u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 656,00 kn
  • Nadoplata za pansionski obrok i to: buffet ručak 150,00 kn, buffet večera 150,00 kn po osobi.
  • Boravišna pristojba iznosi 11,00 kn po osobi.
  • Navedene cijene uključuju PDV. 

Mjesto održavanja Kongresa je AMADRIA PARK, Hotel Ivan, Šibenik.

Više informacija o hotelu možete pronaći na amadriapark.com

Sve vezano za rezervaciju smještaja, akreditacije, uplate, dostavljat ćete isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara, koji se popunjava na sljedećoj adresi: https://www.amadriapark.com/kongres-ugostitelja (da bi pristupili rezervaciji možete pritiskom miša na ovu stranicu započeti proces rezervacije)

Napomena: ove godine neće biti organizirana svečana / gala večera 15.11., stoga neće biti dosadašnje prakse rezervacije stola, odnosno unaprijed utvrđenog rasporeda sjedenja za vrijeme večere. Večera će biti poslužena u hotelskom restoranu kao pansionska večera s dodatnim sadržajem, nakon koje će biti muzički program. 

U skladu s Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, na Kongresu moći će sudjelovati samo osobe koje posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, a koja će se provjeravati prilikom check-ina u hotelu. Detaljnije informacije na https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/

Animiranje članstva i upućivanje poziva 

U ime organizatora, molimo da na Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika pozovete ugostitelje, turističke djelatnike i dužnosnike s područja vaše županije, kao i ostale zainteresirane da  sudjeluju u radu, te time pridonesu boljoj posjećenosti kao i kvalitetnijoj i uspješnoj organizaciji ovogodišnjeg Kongresa.

Temeljem dugogodišnje prakse u organizaciji Kongresa, u nastavku podsjećamo na određena pravila te način informiranja i financiranja.Troškove sudionicima 33. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika, koji dolaze s područja pojedine županije, a nisu na posebnoj listi uzvanika HOK-a, upućuje neposredno svaka područna obrtnička komora, odnosno udruženje obrtnika, koji za njih obavlja rezervaciju hotelskog smještaja te POK, udruženje ili pojedinac snose troškove.

Za sve upite vezano uz Kongres molimo obratiti se na :

 

Kontakt osoba: Krešimir Tomić

Telefon : 01/4806 631; 01/4806 666 – centrala

e-mail: cehovi@hok.hr; kresimir.tomic@hok.hr

Pozivamo vas i ove godine da se odazovete i prisustvujete u što većem broju.

S poštovanjem