Mjesec hrvatskog turizma

hrvatska puna života

Poštovani,

Ovogodišnja turistička sezona, uz sve epidemiološke ali i ostale izazove, višestruko je nadmašila negativna predviđanja s početka godine. Ona je svakako rezultat zalaganja svih dionika, a prije svega Vas obrtnika i gospodarstvenika, koji ste uložili enormne napore da iznesete ovu sezonu na najbolji mogući način.

Nadalje, ovogodišnja turistička sezona još uvijek nije gotova, stoga je potrebno uložiti dodatnu energiju, znanje, resurse te osigurati nastavak pozitivnog trenda kakav smo vidjeli u zadnjim mjesecima.

Hrvatska obrtnička komora i Ministarstvo turizma i sporta dugi niz godina surađuju na raznim projektima, a najaktualniji je projekat ”Mjesec hrvatskog turizma”.

Stoga i obavještavamo i pozivamo  što više naših članova kako bi zajedno pospješili nastavak turističke sezone te time potaknuli što brži oporavak ugostiteljsko-turističkog sektora.

U nastavu prosljeđujemo inicijalni poziv Ministarstva turizma i sporta, te način uključivanja dionika u projekt „Mjesec hrvatskog turizma“.

S poštovanjem,

Hrvatska obrtnička komora

mjesec hrvatskog turizma

 

SUDJELUJTE U MJESECU

HRVATSKOG TURIZMA!

 

Poštovani turistički djelatnici, pozivamo vas da i ovaj put budete dio promocije hrvatskog turizma.
Zahvaljujući prošlogodišnjem uspjehu, akciju Tjedan odmora vrijedan odlučili smo proširiti na cijeli mjesec. Potaknimo ponovno turiste na putovanja po Hrvatskoj nudeći niže cijene turističkih usluga ove godine od 1. do 31. listopada. Popustima od 35 i više posto produžimo trajanje postsezone te dodatno poboljšajmo odlične ovogodišnje rezultate.

U promotivnoj akciji sudjelovat će niz kategorija turističkih usluga, od ponuđača smještaja i ugostitelja do prijevoznika te mnogih drugih kolega koji djeluju u našem sektoru.

Svoju turističku uslugu moći ćete prijaviti od ponedjeljka, 20. rujna, na web stranici www.mjesechrvatskogturizma.hr

 

 
 Hrvatska turistička zajednica
Ministarstvo turizma i sporta