Najava održavanja 13. Obrtničkih sportskih igara

Poštovani/a,

 

Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore je na 47. izvanrednoj elektroničkoj sjednici održanoj 8. rujna 2021. godine, donio odluku da će Hrvatska obrtnička komora organizirati 13. Obrtničke sportske igre (OSI), sukladno zadnjim propisanim protuepidemijskim mjerama i uz suglasnost Stožera civilne zaštite, a uz posredovanje agencije Dubrovnik Sun iz Dubrovnika.

Igre se održavaju od 07.10 do 10.10.2021. godine u Malom Lošinju.

Napominjemo da će sudjelovanje na sportskim igrama i ostalim aktivnostima u organizaciji HOK-a, biti moguće samo uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

U prilogu se nalazi opširnija informacija o održavanju 13. OSI, kao i  obrasci za prijavu smještaja, prijavnica za R1 račun i obrazac za prijavu sportskih disciplina.

PRIJAVA SPORTSKIH DISCIPLINA

Svaka područna obrtnička komora dostavlja Organizacijskom odboru za OSI prijavu natjecatelja (pojedinačno i ukupni broj) i sportskih disciplina u kojima sudjeluju pojedine županije. Potrebni podaci su: naziv obrta, ime natjecatelja, adresa, OIB, kontakt mobitel ili telefon voditelja. Prijave je potrebno dostaviti najkasnije do 30. rujna 2021. godine.

Skrećemo pažnju županijskim obrtničkim komorama na obvezu provjere statusa svih obrtnika, a posebno umirovljenih obrtnika.

S poštovanjem,

13. OSI_Dopis