Crofish – međunarodni sajam ribarstva

crofish_medunarodni_sajam_ribarstva_large

POREČ – Pozivamo vas da sudjelujete na 11. međunarodnom sajmu ribarstva Crofish koji će se i ovog puta održati u Poreču u dvorani Žatika  od 26. do 28. listopada 2017. godine.

Na proteklom sajmu sudjelovalo je 80-ak izlagača, odnosno tvrtki iz Hrvatske,Slovenije, Italije, Islanda i Španjolske koje su skupa zastupale više od 250 poznatih svjetskih brandova. Izlagači na štandovima nudili su baš sve što je trenutno aktualno u ribarstvu: plovila, lanaca, mreža, vreća, kaveza, robota za čišćenje mreža, kompletne opreme za uzgoj, obradu i preradu školjaka, pontona, svježe i konzervirane ribe, brodskih i vanbrodskih motora, rashladnih uređaja i još mnogo toga. Osim proizvoda za ribarstvo i akvakulturu, na sajmu su sudjelovali i predstavnici velikih hotelijera, te su uspostavljeni poslovni donosi između njih i proizvođača u ribarskoj industriji. Prošlogodišnji sajam održan je na površini od 2.000 četvornih metara unutarnjeg i još 500 kvadrata vanjskog prostora. Sajam je posjetilo približno 3000 posjetitelja, a dojmovi prošlogodišnjih izlagača su izrazito pozitivni. U stručnom dijelu obrađeno je ukupno 12 tema iz područja ribarstva i šire, a u sklopu manifestacije održana je jedriličarska regata CROFISH i kup u udičarenju Sv. Mauro. Sajam ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova CROFISH značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji te jedini događaj sa navedenom tematikom u Republici Hrvatskoj zbog čega je zanimljiv svim gospodarskim subjektima iz djelatnosti ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova na području RH i susjednih država. Izlagači na sajmu biti će: proizvođači i trgovci opremom za komercijalni i sportski ribolov, trgovci ribom i ribljim proizvodima, uzgajivači riba i morskih organizma, proizvođači plovila te ostale nautičke opreme, ribarske tvrtke i asocijacije, zadruge i udruženja u ribarskom sektoru. Stručna popratna događanja poput specijaliziranih predavanja, tribina, okruglih stolova, kao i ostale aktivnosti na približavanju proizvoda ribarstva stanovništvu i turističkom tržištu zasigurno će dodatno doprinijeti značaju ovog sajma. Posjet sajmu i ove će godine biti besplatan, a očekujemo 5000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i šire. Organizator sajma je Udruženje obrtnika Poreč uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Istarske županije i Grada Poreča- Parenzo. Ukoliko u ponudi imate inovativne proizvode i/ili rješenja, nešto što je revolucionarno i novo na tržištu, a čime bi naročito mogli privući pažnju medija i posjetitelja, slobodno nam se obratite kako bi zajedno razmotrili mogućnosti međusobne suradnje.

Za izlaganje na sajmu obratite setelefonom na : (0)52 427 427, mailom na: prijave@crofish.eu ili prijavom putem službene web stranice sajma: www.crofish.eu

Program izlaganja: – oprema za marikuluturu i akvakulturu

– lanci, mreže, vreće, kavezi, roboti za čišćenje mreža, plutajući bjekti (pontoni), spremnici

– riba, svježa i konzervirana

– hrana za ribe

– razna oprema i ambalaža za pakiranje i transport ribe

– školjke

– oprema za obradu, preradu i pripremu školjkaša

– ribolovna oprema za amatere i profesionalce

– plovila

– brodski i vanbrodski motori (prodaja, servis i ugradnja motora i opči)

– ulja i maziva

– proizvodnja i popravak brodske opreme, rezervni dijelovi za brodove, brodice

– servisiranje propelera, motora i ostale brodske opreme

– izgradnja, proizvodnja i popravak brodova i čamaca od plastike, stakloplastike

– analiza i projektiranje postrojenja za uzgoj školjaka i ribogojilišta

– rashladni i klimatizacijski uređaji, za industrijsku i široku primjenu

– oprema za čišćenje i filtriranje voda i ostalih površina, te ekološki proizvodi za higijenu

– elektronske vage i fiskalne blagajne

– elektronički uređaji (navigacije i telekomunikacijski uređaji, brodska elektronika i telekomunikacije)

– nautička trgovina i servis

– usluge suhe marine