Polaganje majstorskih ispita

POZIV KANDIDATIMA ZA POLAGANJE MAJSTORSKIH ISPITA – ROK ZA PRIJAVU 26. VELJAČE
Prvi ovogodišnji rok polaganja majstorskih ispita za obrtnička zvanja održava se u organizaciji Obrtničke komore Dubrovačko – neretvanske županije od 11. travnja do 16. svibnja 2016. godine. Krajnji rok za prijavu ispita je 26. veljače.
Majstorski ispit je najviši stupanj obrazovanja za strukovna zanimanja kojim se stječu najuglednije kompetencije i kvalifikacija majstor. Majstorska diploma je vrijednosni dokument, a titula majstor temelj za osnivanje vlastitog obrta. Kompetencija stalnog učenja vrlo je važna jer samo stalnim ulaganjem u znanja i vještine može se održati korak s razvojem tehnika i tehnologija. Zvanja majstora vrlo su cijenjena i u Republici Hrvatskoj i u Europi. Stjecanjem diplome majstora možete dokazati da imate sve kompetencije za samostalan stručni rad, vođenje poslovanja ili otvaranje vlastitog obrta.
Sve detaljnije informacije vezane za uvjete polaganja ispita mogu se dobiti na web stranici Komore www.du-hok.net , u komorskom uredu, Vukovarska 16 (zgrada ex vojarne), telefon 323-550, mob. 091/3235500, kontakt osoba: stručna suradnica za obrazovanje Jelena Svetac ili putem e-maila: obrazovanje-du@hok.hr .